AI Skins Alkmaar - Een vijfsterren store

In de stijlvolle Alkmaarse schoonheidssalon van AI Skins begeef je je een ambiance van rust, luxe en schoonheid. Je voelt direct ontspanning, een adempauze na een drukke dag. Een heerlijk moment om uzelf en uw huid te verwennen. Vol energie ga je weer naar huis.


Bij AI Skins geniet u van de allernieuwste behandelingen. De Producten van Maria Galland, PCA, Allessandro en Hannah zijn ontwikkeld voor ultieme schoonheid. Ervaar perfectie, kwaliteit en stijl en spectaculaire resultaten.

Persoonlijke aandacht
Je kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht van een gekwalificeerde specialiste. Advies op maat, precies passend bij jouw huidtype en wensen. Met uitleg over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën.

Bewust groen
AI Skins denkt aan het milieu. Geen overbodige verpakkingen, dus geen extra vervuiling. Onze meeste producten zijn niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en zijn dermatologisch beproefd.

Huidanalyse
Met de huidanalysecomputer wordt jouw huidtype nauwkeurig vastgesteld. Je krijgt een persoonlijk verzorgingsplan en advies voor een vitale en stralende huid. Gratis, als service. Jow specialiste neemt graag de tijd voor je.

Ervaar perfectie, kwaliteit en stijl en spectaculaire resultaten. Boek snel jouw afspraak!

Het team

Het team van AI Skins Alkmaar bestaat uit Achwak, Irma, Lisette, Linde, Desiré en Cathalie. 

Onze schoonheidsspecialistes geven je gericht advies. Persoonlijk en vertrouwd. Ze laten je kennis maken met de rijke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten, parfums, en make-up van onze high end merken. Het beste voor elk huidtype en voor elke voorkeur, volgens de laatste trends. En niet onbelangrijk: al onze producten zijn diervriendelijk en hypoallergeen.

Achwak en Irma (AI Skins) hebben per 1 oktober het bedrijf overgenomen van Nicolette Gaal. Nicolette heeft de afgelopen 21 jaar gewerkt aan dit prachtige bedrijf. Ze laat een team ervaren en goed opgeleide schoonheidspecialisten achter. Met de frisse energie en kennis van de ervaren Achwak en Irma is de ambitie om u op hetzelfde niveau als u altijd gewend ben te blijven helpen.

De schoonheidsspecialisten welke hier al jaren werken blijven allemaal klaar voor u staan bij AI Skins.

Onze producten

In de salon van AI Skins Alkmaar wordt uitsluitend gewerkt met de beste merken. De producten van Maria Galland, Moroccanoil, Alessandro, Hannah en PCA Skin zijn ontwikkeld voor ultieme schoonheid en zijn een weldaad voor jouw lichaam. Voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

 

UNIEKE FILOSOFIE VAN SCHOONHEID

Vanaf de start van het merk in 1962, heeft Madame Galland, een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuële zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.