Hannah

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! De doelstelling van een hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door de hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!

Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH, pigment en roodheid) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan! De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de 5 stappen; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen.

Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.